Nieuws

Nieuws

Sponsorconcert 15 februari 2019

De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven.

Lieve familie, vrienden en muziekliefhebbers,

 

Zoals jullie allemaal wel weten, timmer ik al een aantal jaren hard aan de weg als professioneel harpiste. Qua carrière gaat het me voor de wind; zo heb ik de afgelopen jaren succesvol audities gedaan, bij fantastische orkesten en ensembles mogen spelen en meegewerkt aan de totstandkoming van meerdere CD’s.

 

Voor een volgende stap in mijn muzikale ontwikkeling heb ik een harp nodig waarmee ik een nog groter geluid, meer kleuren en nuances kan onderzoeken.

Momenteel ben ik hard aan het sparen voor een nieuwe harp. Goede harpen zijn zodanig kostbaar, dat het me niet lukt om dit bedrag alléén bij elkaar te sparen. Ik heb hulp nodig.

 

Op 15 februari 2019 om 20:00 uur organiseer ik een sponsorconcert in de Woudkapel te  Bilthoven, waarbij ik samen met bevriende musici een mooi concert zal verzorgen.  Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach, M. Ravel en B. Britten.

Je bent van harte welkom om te komen luisteren en het zou fantastisch zijn als ik die dag een mooi bedrag kan werven ten behoeve van mijn nieuwe harp!

 

Tijdens deze avond zullen we ook enkele zaken veilen, denk hierbij aan een harp les, een solo concert, een concert van Ensemble Pamoja, een omlijsting bij een feest of diner of een workshop. Uiteraard zijn deze dingen ook los van de veiling te boeken.

Neem hiervoor contact met mij op, dan komen we er samen wel uit.

Ik wil graag een zo groot mogelijk publiek bereiken, dus neem al je vrienden, familie en kennissen mee en kom samen genieten van prachtige muziek in een mooie setting.

 

De harp die ik op het oog heb is een prachtig instrument in Art Nouveau stijl, van het merk Lyon & Healy met een nieuwwaarde van € 38.000. (klik hier voor meer informatie over deze harp)

Bij de Stichting Eigen Muziekinstrument heb ik aangeklopt voor financiële ondersteuning.  Zij hebben mijn aanvraag in overweging genomen en staan daar zeer positief tegenover. In het voorjaar nemen ze een beslissing over mijn aanvraag. Zij kennen maximaal € 5.000 per aanvraag toe.

Naast mijn eigen inleg ben ik nog op zoek naar een bedrag van

€ 20.000.

 

Dus, lieve familie en vrienden en andere muziekliefhebbers, ik zou ontzettend blij zijn als jullie mij kunnen ondersteunen bij het aanschaffen van deze mooie harp. Alle kleine (maar ook grotere) beetjes helpen en elke euro wordt gewaardeerd.

Als ik mijn nieuwe harp heb, organiseer ik nogmaals een concert, waarbij ik alle sponsors uitnodig om te komen luisteren naar mijn prachtige, nieuwe instrument!

 

Ben je verhinderd op 15 februari, maar wil je toch graag een donatie doen? Dat kan natuurlijk ook! Speciaal voor deze nieuwe harp heb ik een spaarrekening geopend bij de Triodos bank, hierop kun je een donatie doen, die uiteraard volledig ten goede zal komen aan de nieuwe harp.

Het rekeningnummer hiervan is: NL50 TRIO 2017 7814 01 t.n.v. M. De Bakker

 

Veel liefs en graag tot 15 februari,

Marleen

0630698706

marleendebakker@hotmail.com

www.marleendebakker.nl

 

Sponsorconcert 15 februari 2018

Aanvangstijd: 20:00 uur

Locatie: De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven.

Kaarten:20,- (meer mag) contant aan de deur (je kunt daar niet pinnen) of vooraf per e-mail bestellen.

Meld je snel aan, want er is beperkt plek.

 

Met medewerking van:

Annemieke Hereijgers, dwarsfluit

Helena van Heel, mezzosopraan

Het Rietveld Ensemble:

Elisabeth Perry, viool

Richard Wolfe, altviool

Matthias Naegele, cello

Nancy Braithwaite, klarinet

                                            

 

 

 

RECENT

Sponsorconcert 15 februari 2019

© Copyright.  All Rights Reserved.